ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

About

US

Εαν ψάχνετε ένα οικογενειακό γυμναστήριο με πτυχιούχους γυμναστές, προπονητές του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού,με προϋπηρεσία στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού της υγείας και της αποκατάστασης πάνω από 40 χρόνια ...
Σεβόμαστε της ανάγκες σας και σας προσφέρουμε ένα ιδανικό περιβάλλον εκγύμνασης με κατάλληλες συμβουλές με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Έχετε τη διάθεση;

Έχουμε τον εξοπλισμό την εμπειρία και τη γνώση να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας!!

ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η μυοσκελετική αποκατάσταση αφορά βλάβες ή δυσλειτουργίες που αναδύονται από τον σκελετό, τις αρθρώσεις, τους σκελετικούς μύες, τους τένοντες και συνδέσμους ακόμα και από τα περιφερικά νεύρα (πχ ριζίτιδες). Η προσέγγιση τέτοιων προβλημάτων χρειάζεται ειδική γνώση. Η εξειδικευμένη μυοσκελετική αποκατάσταση εφαρμόζεται ευρέως στα μυοσκελετικά προβλήματα όπως στην οσφυαλγία, την αυχεναλγία, τα προβλήματα του ώμου και όλων των περιφερικών αρθρώσεων. Επίσης είναι πολύ αποτελεσματικό σε περιπτώσεις πόνου λόγω συμπίεσης των περιφερικών νεύρων, όπως γίνεται στην ισχιαλγία και μηραλγία,από πρόβλημα στη μέση (όπως κήλη δίσκου).
Επιβλεπόμενη άσκηση με ειδικά προγράμματα από έμπειρους γυμναστές έχουν ως σκοπό την ανακούφιση του ασθενή ώστε να μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα, να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της κίνησης στο σώμα του και να απαλαχθεί από το προβλημά του.

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης αθλητικής δραστηριότητας, οι ακραίες δυνάμεις που ασκούνται στο μυοσκελετικό σύστημα των αθλητών υψηλού επιπέδου, οι μεγάλες επιβαρύνσεις τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες, καθώς και η ψυχολογική πίεση από προπονητές, ομάδες, φιλάθλους οδηγούν σε ποικίλους τραυματισμούς.Ο αθλητής έχει ως εργαλείο το σώμα του για να μπορεί να αποδίδει όσο το δυνατόν πιο καλά στο άθλημά του το οποίο μπορεί να είναι το επάγγελμά του ή η ερασιτεχνική του απασχόληση. Ένα σημείο πόνου ή δυσλειτουργίας θα ταράξει την αρμονία του αθλητή και δεν θα μπορεί να αποδώσει. Ένας τραυματισμός μπορεί να τον οδηγήσει εκτός του αθλήματος του με ή χωρίς χειρουργική ή άλλη ιατρική παρέμβαση. Εδώ έρχεται η εξειδικευμένη γνώση των γυμναστων μας να βοηθήσει τον αθλητή να ξεπεράσει τα εμπόδια που αντιμετωπίζει λόγω τραυματισμού ή/και δυσλειτουργίας.Τα μηχανήματα αποκατάστασης θα βοηθήσουν τον αθλητή να επανενταχθεί επιτυχώς και με ασφάλεια στην αθλητική του δραστηριότητα.

Ασθενείς με νευρολογικά προβλήματα μπορούν να βελτιώσουν τη κινητικότητα, την ισορροπία και τη λειτουργικότητα τους. Με τη θεραπευτική άσκηση θα μπορέσει ο νευρολογικός ασθενής να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να βελτιώσει τη ποιότητα της ζωής του.

40

ΧΡΟΝΙΑ 

50000

ΠΕΛΑΤΕΣ

100

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

17

ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ 

5

 Αξιολόγηση