Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 38 ΧΑΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΤΗΛ:28215-00812

programma_karavas_gym
KARAVAS-GYM-SYNDROMES-TIMES-PROSFORES

Η σχολή γυμναστικής Α.Καραβά με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στο χώρο της υγείας και ευεξίας, του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού, με σεβασμό στον αθλούμενο σας καλωσορίζουμε  στην ιστοσελίδα μας στην οποία θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις παροχές μας, το πρόγραμμα των τμημάτων, και τις συνδρομές με τα πακέτα μας.

KARAVAS-GYM
KARAVAS-GYM

Με τη βοήθεια των πτυχιούχων προπονητών μας και την καθοδήγηση τους θα έχετε ένα ασφαλές και μεθοδικό τρόπο προπόνησης στις καλύτερες τιμές τις αγοράς…

Βάλτε ψηλά τον πήχη και ελάτε να γνωριστούμε, όλα είναι εφικτά με υπομονή και θέληση και αλλάξτε τρόπο ζωής μια για πάντα…

KARAVAS-GYM

Στο γυμναστήριο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων δύναμης και ελεύθερων κιλών ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς αθλητές. Υπάρχουν μηχανήματα νευρομυικής αποκατάστασης και ορθοσωμίας για όλες τις ηλικίες. 

Brazilian Jiu Jitsu είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα. Είναι κάτι περισσότερο από μια πολεμική τέχνη. Είναι ένας τρόπος για να αλλάξεις τη ζωή σου.

Πυγμαχία την αποκαλούν “γλυκιά επιστήμη”. Γιατί άραγε; Η πυγμαχία είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποφορτίσει κάποιος το μυαλό του από τις ευθύνες της καθημερινότητας.

Άνθρωπος χωρίς άγχος είναι ο ευτυχισμένος. Το μποξ σε αναγκάζει να έχεις την ευθύνη του σώματος σου κατά την διάρκεια που πυγμαχείς.

Το kickboxing είναι στην πραγματικότητα ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, το kickboxing έχει εξελιχθεί τόσο σε ένα άθλημα συναγωνισμού, αλλά και ως μηχανισμός προπόνησης και αυτοάμυνας. 

Kick Boxing για παιδιά – διασκέδαση, αλλά και επιβράβευση.

Πλεονεκτήματα του αθλήματος:

  • Πειθαρχεία.
  • Συγκέντρωση.
  • Αυτοεκτίμηση.

HIIT: Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση

Το HIIT επιτρέπει στο σώμα να αποβάλει το υπερβολικό λίπος σε ένα εκπληκτικά σύντομο χρονικό διάστημα. Το HIIT εξακολουθεί να κατατάσσεται ως ένα από τα fitness trends για να κάψεις γρήγορα και αποτελεσματικά το λίπος.

KARAVAS-GYM-AEROBIC

Το aerobic είναι μια μορφή αερόβιας άσκησης που εκτελείται με το ρυθμό της μουσικής και βήματα που θυμίζουν χορευτικές κινήσεις.Κατά τη διάρκεια της άσκησης αυξάνεται η πρόσληψη οξυγόνου, ενώ οι μύες κινούνται ρυθμικά και επαναλαμβανόμενα, με αποτέλεσμα την ταχύτερη καύση λίπους.

Personal Training

Μπορείς να επιλέξεις την προπόνηση που σου αρέσει, διαθέσιμες όλες οι παροχές μας.

STELIOS LIOU
STELIOS LIOU
2024-01-16
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Τέλειος χώρος, πολυπειρη γνώση, ευγενική και πολιτισμένη εξυπηρέτηση, στο κέντρο της πόλης, προτεινόμενο!!!
Aspa Komatsoulaki
Aspa Komatsoulaki
2023-11-26
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Το καλύτερο!
Γιώργος Καρτάκης
Γιώργος Καρτάκης
2023-07-20
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Παλιά, ίσως η παλαιότερη, σχολή στην πόλη.
Jake Wassif
Jake Wassif
2023-06-10
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
If I could give this place 6 stars, I would. Nothing but lovely, hospitable people with a great facility. Definitely come here if you're looking to lift, or get some good BJJ rounds.
Γιάννης Θωμαδάκης
Γιάννης Θωμαδάκης
2023-04-11
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Maybe the best gym in Chania in regards to quality, guidance, ambience and results! It's one of the oldest gyms in Chania, more than 40 years old, and the family that has it has the highest level of knowledge and professionalism. They are also friendly, helpful and person-centered. It's like paying for a regular gym and having personal trainers! It's also the best school in Chania for kick boxing and other martial arts!
Κύλιση προς τα επάνω