Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 38 ΧΑΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΤΗΛ:28215-00812

Η karavasgym.gr είναι αφοσιωμένη στους επισκέπτες της και ως προς την προστασία των ιδιωτικών πληροφοριών τους. Σεβόμαστε τους επισκέπτες μας και επιδιώκουμε την δημιουργία μιας ευχάριστης και αξιότιμης εμπειρίας πλοήγησης της ιστοσελίδας μας. Η παρακάτω Πολιτική Ιδιωτικού Απόρρητου αφορά για όλους τους επισκέπτες του ιστιoτόπου www.karavasgym.gr της.

Συλλογή Πληροφοριών

Όταν δημιουργείτε μία παραγγελία από την ιστοσελίδα μας, θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες για την εκτέλεση της παραγγελία σας σωστά και ασφαλές: το όνομα σας, το τηλέφωνο σας , την διεύθυνση σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, πληροφορίες χρέωσης (σε περίπτωση πιστωτικής κάρτας: αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης της κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου κάρτας και τον CCV αριθμό της κάρτας).

Χρήση των πληροφοριών του Πελάτη

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από εσάς για να προωθήσουμε και να αποστείλουμε τις παραγγελία σας. Επίσης στέλνουμε μέσου email ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από την karavasgym.gr μόνο μετά από την δική σας συγκατάθεση.  Ποτέ δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτα πρόσωπα για καμία αιτία.

Προστασία του Πελάτη

Η karavasgym.gr έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον με διαδικασίες ασφάλειας τοποθετημένες για την διασφάλιση της κατάλληλης αποθήκευσης και ασφαλές προσκόμιση των πληροφοριών ώστε να μην συμβεί τίποτα στα προσωπικά σας στοιχεία που υπάρχουν στην κατοχή μας.

Ιδιωτικό Απόρρητο των Πληροφοριών

Το ιδιωτικό απόρρητο είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για εμάς και το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Για αυτόν τον λόγο η Πολιτική μας για το Ιδιωτικό Απόρρητο είναι απλή: δεν θα πουλήσουμε, ανταλλάξουμε, δώσουμε ή εκμισθώσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους εκτός της χρήσης αυτών για την εξυπηρέτηση σας από το εγκεκριμένο προσωπικό της karavasgym.gr και εντός του επαγγελματικού χώρου της.  

Η karavasgym.gr μπορεί να συλλέξει στατιστικές πελατών, στατιστικά πωλήσεων, ροές κίνησης προϊόντων ή πελατών, και πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της επιχείρησης και της ιστοσελίδας και να τα προβάλει σε εγκεκριμένα τρίτα πρόσωπα ή επαγγελματίες, αλλά αυτά τα στοιχεία δεν θα περιλαμβάνουν ατομικές πληροφορίες, προσωπικά δεδομένα ή  στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Η συγκατάθεση σας

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και υποβάλλοντας τις πληροφορίες σας στην ιστοσελίδα karavasgym.gr, αποδέχεστε την συλλογή και χρήση αυτών των πληροφοριών από το εξειδικευμένο προσωπικό της.  

Άμα αποφασιστεί από την διοίκηση του γυμναστηρίου να αλλαχτεί η Πολιτική Ιδιωτικού Απόρρητου, θα ανακοινώσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για της πληροφορίες που συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε και σε ποιες περιπτώσεις τις διαδίδουμε.

Άμα δεν είστε σίγουροι για  τις αλλαγές  στην Πολιτική Ιδιωτικού Απόρρητου, μπορείτε να αποσύρετε τις πληροφορίες σας από το δίκτυο μας ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνία

Άμα έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την Πολιτική περί Ιδιωτικού Απόρρητου της ιστοσελίδας karavasgym.gr για τις εφαρμογές της ιστοσελίδας www.karavasgym.gr,  ή για την προσωπική σας εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με την χρήση της ιστοσελίδας μας, είμαστε πάντα στην διάθεση σας.

Κύλιση προς τα επάνω